A mai napon ingatlan fókusznapot tartott  a BNI Kecskeméten a Sasfészek Étterem emeleti különtermében. A rendezvényen olyan cégvezetők, vállalkozók, képviselők voltak jelen, akiknek tevékenysége az ingatlanokhoz kötődik.

A reggel 8 órakor kezdődő, üzleti reggelivel egybekötött találkozón a résztvevők tovább bővíthették kapcsolatrendszereiket. A rendezvényt Alter Róbert régióigazgató nyitotta meg, aki feleségével, Alterné Kiss Olgával az “Aki ad, az nyer!”® üzleti filozófia mentén működő üzleti közösség épülését Bács-Kiskun megyében szervezi. A találkozón a résztvevők pár szóban összefoglalva bemutathatták fő foglalkozási területüket, kiemelve, hogy miben tudnának segíteni a jelen lévő vállalkozásoknak. A bemutatkozást követően Vass Gábor a Rolling Consulting Hungary Kft. nevében pályázatírással kapcsolatban tartott előadást.

12265798_1519714964987630_1003555130889587202_o

Ezután Berebora Ferenc, az MKB Bank kecskeméti fiókvezetője egy prezentáció keretében beszélt a jelzálog és hitelreferens tevékenységekkel kapcsolatban. A délelőttöt Avidor András, a BNI Magyarország igazgatója zárta, aki a BNI rövid történetét, elért sikereit és további fontos adatokat osztott meg a vendégekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük