6 tipp, hogyan színesítsd a heti bemutatkozásaid

A BNI remek platform a vezetőknek, hogy felszabadítsák a bennük rejlő potenciált. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amelyből inspirációt szerezhetsz a heti bemutatkozásaid színesítésére:

1. Hol leszel 4 év múlva?

Képzeld el, hogy 2020-at írunk és a szokásos napon ellátogatsz a BNI találkozódra. Mit fogsz mondani magadról a bemutatkozásodban? Gondolj a vállalkozásod jövőjére. 4 év múlva valószínűleg már számos mérföldkövet sikerül átlépned. Talán még híres is lehetsz a saját területeden! Oszd meg a csoportoddal, milyen lesz a jövőbeni heti bemutatkozód – mintha már ott lennél. Ez segít nekik megérteni, mit szeretnél elérni.

2. Az első ügyfél

Az első ügyfél mindenki számára különleges, és mindig emlékezni fogsz rá. A következő bemutatkozásod alkalmával mesélj róla!

3. Mi a MA legnagyobb kihívása?

A sikerhez vezető út egyáltalán nem könnyű. Vannak nagyszerű pillanatok, amelyekre szívesen emlékszel vissza, ezzel szemben sok nehéz perc is, amin egyszerűen túl kell jutni. Ne felejtsd: a BNI csoportodban mindenki az Álomcsapatodba tartozik, rendelkezésedre áll és kész segíteni neked. A bemutatkozás alkalmával meséld el, mi a legnagyobb kihívásod aktuálisan. Valamint nevezd meg pontosan, milyen ajánlás segítségével tudnál ezen túljutni.

4. Sikersztori

Mindannyian szeretjük a kihívásokat, igaz? Sokszor előfordult már, hogy a kilátásaid nem voltak fényesek és homályosan láttad az utat a vásárlók felé. Amikor átlépsz az ilyen időszakokon és sikerrel jársz, Te is a világ tetején érzed magad? Mesélj el a csoportodnak egy olyan sztorit, amikor nehéz helyzetben voltál, és hogy hogyan sikerült megoldanod a helyzetet.

5. “Maradj éhes, maradj bolond!”

Steve Jobs azt mondta: „Maradj éhes, maradj bolond.” A mai változó gazdasági helyzetben nélkülözhetetlen folyamatosan képezned magad, elfelejtened és újratanulnod dolgokat, hogy a csúcson maradhass az üzleti életben. Minden jó vezető mögött ott van egy furcsa, bolondos ötlet, amely segített nekik sikeressé válni. A bemutatkozásod alkalmával beszélj egy nem hétköznapi ötletedről, amely nagy sikert hozott.

6. Rendhagyó találkozó

Az utolsó egy kevés előkészületet igényel, de a legkreatívabb is egyben. A csoport tagjai egy előre megbeszélt találkozóra egy olyan kellékkel érkeznek, amelynek segítségével ötletesen be tudják mutatni vállalkozásukat. Elrugaszkodni szabad, minden a fantáziádon múlik!

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések