5 érdekesség, amit talán nem tudtál az NNH 2020-ról

Miben lesz más a jubileumi, X. Nemzetközi Networking Hét budapesti rendezvénye? Összeszedtük az 5 legfontosabb dolgot, amiért minden BNI tagnak ott a helye az NNH 2020-on.

1) Stratégiai Partnerség – a világ jelenleg egyik leghatékonyabb üzlet-, vevő- és bevételnövelő eszköze a Stratégiai Partnerség. 2020-ban Magyarországon kizárólag egyetlen rendezvénynek lesz központi témája a Stratégiai Partnerség: ez a rendezvény pedig nem más, mint az NNH 2020. Az eseményen minden eszközt, tudást, segítséget, technikát megkapsz, hogy profi szintre emeld a stratégia partnerséget, mint eszközt.

2) Ryszard Chmura – végre nem kell külföldre menned, hogy meghallgasd a globális BNI egyik legsikeresebb tagjának növekedéstörténetét. Hihetetlen, de igaz: Ryszard Chmura pár év alatt 1 fős vállalkozásból 200 fős nagyvállalatot épített. És mindezt nagyrészt a BNI-ban lévő aktivitásának köszönhette. Hogyan csinálta? Miben tér el az ő BNI-os munkássága a legtöbbünkétől? Ezt fogja bemutatni KIZÁRÓLAG  az NNH 2020 budapesti rendezvényén.

3) Az egyetlen profi networking szakmai rendezvény 2020-ban – üzleti-, marketing- és egyéb konferencia számtalan lesz idén hazánkban. Azonban olyan, amelyről nem csak tudást, de új üzleti kapcsolatokat is hazavihetsz nagy számban, egyedül a Nemzetközi Networking Hét. Tanulj! Üzletelj! Gazdagodj velünk!

4) Felkészülés egy esetleges lassulásra – a szakértők szerint az már biztos, hogy 2020-ban újabb gazdasági lassulás éri el Európát és a világot. Már csak az a kérdés, hogy ez milyen mértékű lesz. Az NNH 2020 felkészít a már ma érezhető gazdasági lassulásra, hisz az esemény központi témája az a stratégiai partnerség lesz, amely egy olyan eszköz, amely gazdasági lassulás esetén is remek eredményeket produkál.

5) Nem egy rendezvény, hanem rendezvénysorozat – Budapest mellett Győrben, Pécsett, Debrecenben és Kecskeméten is megrendezzük a Nemzetközi Networking Hetet. Egyszóval: aki BNI-os, az biztosan kap a lakóhelyéhez közel elegendő networking muníciót 2020-ra.

Csatlakozz az NNH 2020 csapatához, és nézd velünk a nem mindennapi előadásokat – jegyvásárlás a lenti linkre kattintva

https://networkingkonferencia.hu

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések