Repülj a vadászpilótával 2017-ben

Hogyan válassz olyan kollégákat, akik csapatként dolgoznak? Szeretnél a lehető leghatékonyabban értékesíteni, megismerni ügyfeleid személyiségét, belső motivációjukat?
Az üzleti életben nem mindegy, kivel és hogyan kommunikálsz. Mindenkinek megvan a saját belső mechanizmusa, melyek alapján döntéseket hoz. Képes vagy ezt felismerni? Szeretnéd ennek képességét elsajátítani?

Most itt a lehetőség, hogy a legjobbtól tanulj, attól, aki képes több mint 1000 vállalkozót egy asztalhoz ültetni, és aki megalapozta hazánkban az “Aki ad az nyer!®” üzleti filozófia szellemiségét.

Lépj ki a komfortzónádból, és hozd ki a maximumot a vállalkozásodból! Legyél Te a legprofibb a szakterületeden, csatlakozz április 25-én Avidor András békéscsabai tréningjéhez, és tölts velünk egy napot, ahol a Te vállalkozásod fejlesztésén fogunk dolgozni!

Miről lesz szó?

– A sikeres szervezetek 7 alapeleme
– Vezetés/vezérség
– Csapatépítés a cégedben
– Hogyan ismerem fel mások alapkarakterét?
– Aktivitási terv és szervezeti ritmus – Lehet és KELL egy évre előre tervezni!
– Kommunikáció és marketing – Ki a céged célcsoportja? Mit és hogyan üzensz nekik?
– Pénzügy és kreativitás
– Networking – Avidor és céges szinten
– Értékesítés – avagy a 86%-os zárás művészete
– Franchise – Mi kell ahhoz, hogy franchise-t építhessünk? „Huh, mi ahhoz kicsik vagyunk…” Tényleg? Lehet, hogy csak kéthavi munkára van Tőled egy országos franchise beindítása?

És még miért éri meg részt venned?

Előadónk, Avidor András üzleti kapcsolatépítési szakértő, akinek előadásain, tréningjein tavaly több száz vállalkozó vett részt, akitől mindenki azonnal használható tanácsokat, tippeket tud magával vinni, hogy másnap már a saját cégét mozdítsa előre. A legtöbb nagy- és multivállalatnál is segített, képzett vezetőket, értékesítőket (pl. MKB, CIB, Citibank, Shell, CIG, Opel, Corwell, Vodafone, Telekom).

Jelentkezz MOST a http://bit.ly/2mwOdcr linkre kattintva!

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések