Ennek a fele sem tréfa – De a fele BNI!

Hanzély Attila, a BNI301 – Elit Üzleti Csoportban már több mint öt éve tag, és bár eleinte szkeptikusan állt hozzá a BNI-hoz, ma már forgalmának több mint 50%-át köszönheti a networkingnek és az üzleti közösségnek. Alább az ő sikertörténetét olvashatjátok el!

Hanzély_Attila_015_2013_02_25_15cm_retus“6 évvel ezelőtt alapítottam meg saját rendezvényszervező cégemet, a Luxury Event Kft.-t, amely egy mindössze kétfős vállalkozásként indult. Mindent lépésről lépésre kellett megvalósítanunk, lassan tudtunk partnereket szerezni, kapcsolatokat építeni, de végül sikerült fokozatosan bővülni. Aztán egy évvel a cégalapítás után csatlakoztam a BNI301 – Elit Üzleti Csoporthoz, ahol az első hat hónap a megszokással, a kapcsolatok kialakításával telt, ez idő alatt még ajánlatot se nagyon kaptam.

Az első félév viszont nagyon fontos volt abból a szempontból, hogy jobban megismerhettek, és ennek köszönhetően szavazott bizalmat nekem az egyik tagtársam. Egy kisebb rendezvényt csináltunk közösen, amely nagy sikerrel zárult, ezután pedig sok dicséretet kaptam, a jó szavak pedig beindították az ajánlásokat, és rengeteg munkához jutottam. Érdekes visszagondolni arra, hogy amikor az első meghívásomat kaptam (szintén a 301-esbe), hiába tetszett meg már elsőre ez a közösség, valahogy mégsem éreztem rá erre a lehetőségre. El kellett telnie egy évnek, mire rájöttem, hogy szükségem van kapcsolatokra, így egy újabb 301-es látogatás után beléptem a BNI-ba.

A BNI301 működését igyekeztem minél több szerepvállalással támogatni, így végigjártam a ranglétrát a csoportban: szinte minden pozícióban megfordultam, egy évig elnök is voltam, nagykövetként is tevékenykedtem, valamint a budapesti régióban igazgatóként is működtem egy ideig. Azzal, hogy tettem az ismertségem növeléséért, segített az előrelépésben, közben pedig bővült a vállalkozásom, a forgalmam és a kapott üzleti ajánlások száma. Elmondhatom, hogy a BNI olyannyira a cégem életének a részévé vált, hogy már a forgalom több mint 50%-a a networkingnek és a BNI-nak köszönhető. Ez a szervezet pedig nemcsak üzleteket, hanem barátokat is adott. Olyan embereket ismertem meg itt, akikkel mára már közösen járok nyaralni, meccset nézni; egy családdá kovácsolódtunk a csapatépítő tréningeken és a munkaidőn túl. Ráadásul ha bármikor találkozom egy másik BNI-ossal az országban, abban a pillanatban másfajta bizalmi körbe helyezzük egymást, ami elősegíti a kapcsolatépítést.

Több mint öt éve vagyok a BNI-ban, és ezalatt nemcsak a vállalkozásom fejlődött, hanem én magam is. Magabiztosabb lettem, hiszen a heti rendszerességgel megtartott, 30-40-50 fős találkozókon meg kellett tanulnom bemutatkozni, ki kellett állnom mások elé, ez pedig megedzett, és ma már akár több száz ember előtt is könnyebben beszélek. Nem beszélve arról, hogy az ember felnő a csapattal együtt, egy bizalmi kört alakítunk ki magunk körül, ahol teljesen máshogy viszonyulunk egymáshoz. Itt olyan információkra tehetek szert, amelyeket más esetben nagyon nehezen, nagyon sok pénzért és nagyon sok idő alatt tudnék megszerezni.

Valahová tartozni nagyon jó. A BNI erre tökéletesen alkalmas, hiszen a vállalkozó kap egy családot, miközben nyitott marad a világra.”

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések